Nyhetsbrev
2 min read

Köpa bilder

Mina vykortsserier

Just nu har jag två vykortsserier Svenska Landskap och Oviksfjällen, tio bilder på vykort i A5-storlek i vardera serie och de kostar 125 kr (inkl. frakt) per serie. Läs mer om dem här.

Prints för ditt hem eller kontor

Vill du förnya i ditt hem, på ditt kontor eller i en offentlig miljö? Naturbilder är alltid uppskattat som väggdekoration, om det så handlar om inramat på väggen eller som fototapet. Jag arbetar med duktiga printfirmor som har bra maskiner för att resultatet ska bli det bästa.

Prislista

30×30 cm499 kr (avser kvadratiska bilder)
30×40 cm499 kr
40×50 cm599 kr
50×50 cm799 kr
50×70799 kr
70×100999 kr

Bilderna framställs på ett matt papper (Hahnemühle Fine Art) hos Crimson. Bilden täcker inte hela papprets yta utan det finns en vit ram runt för att rama in motivet – på så viss kan du enklare välja vilken ram du vill. Bilden levereras direkt hem till dig från Crimson utan ram eller montering. Efter att du beställt en bild får du en faktura via e-post som du har 14 dagar på dig att betala. Eftersom att varje bild framställs unikt för dig så finns det ingen möjlighet till bytesrätt eller återköp. Eftersom att varje bild framställs på beställning så kan variationer i exempelvis färgåtergivningen eller annat förekomma. Skulle du bli missnöjd med resultatet så hör av dig så försöker vi hitta en lösning. Bilderna levereras med en extra kant på cirka en centimeter så den fysiska storleken på hela pappersytan växer med med två centimeter vertikalt och horisontellt. Alla bilder har en digital signering.

För kommersiell användning

Söker du bilder till ditt företags kommunikation så har jag ett brett utbud av bilder från skandinavisk natur. Kontakta mig gärna med önskemål om tema eller specifik plats så återkommer jag med ett bildförslag. Du kan även anlita mig för att uppdrag.

Jag följer Svenska Fotografers Förbunds prislistor.

Prenumerera på mitt nyhetsbrev
Bakom kameran, nyheter och erbjudanden. Max ett brev per månad.